Virágföldek, trágya és egyéb talajjavítók

FLORIMO ÉS TEK LAND VIRÁGFÖLDEK

Általános virágföld: Az általános virágföld tápanyag ellátottsága, levegőháztartása megfelel általában minden növény számára.

Balkon és muskátli virágföld: Laza szerkezetű, barna színű, jobb vízháztartás, még több tápanyag a virágzás érdekében.

Örökzöld virágföld: Laza szerkezetű, barna színű, termesztő közeg.

Orchidea virágföld: Az orchideák által kedvelt laza szerkezetet a válogatott vörösfenyőkéreg, perlit, kókuszrost és rostos tőzeg adja.

Szobanövény “A” típusú virágföld: Laza szerkezetű, barna színű, idegen szagtól mentes termesztő közeg.

Palánta és magvető virágföld: Lazább szerkezetű, rostosabb termesztő közeg, túlsúlyban a gyökérképződéshez és a növekedéshez szükséges tápanyagokkal.

Rhododendron és Azálea virágföld: Barna színű, laza szerkezetű termesztőközeg. “Savanyú virágföld”.

Citrus és mediterrán virágföld: Tápanyag ellátottsága, levegőháztartása ideális a citrusnövények számára.

Vízinövény virágföld: Speciális szerkezete lehetővé teszi vízi- és mocsári növények beültetését, sok agyaggal, folyami homokkal és természetes tápanyaggal.

SZARVASMARHATRÁGYA ÉS EGYÉB TALAJJAVÍTÓK

Komposztált marhatrágya: Használatával a tápanyagok ellátását természetesen, környezetkímélő módon biztosítja.

Kertészeti perlit: Természetes körülmények között is előforduló vulkanikus kőzet, amelynek őrleményét, majd a duzzasztott perlitszemcséket a talajba keverve biztosítjuk a virágföld levegős környezetét és egyenletes vízellátását. Kiváló talajlazító, az eredeti súlya 20-szorosát képes vízből tárolni.

Natúr tőzeg: Magas rost- és szervesanyag-tartalommal, nagyfokú vízelvezető képességgel, optimális levegőzöttséggel, alacsony sótartalommal rendelkezik. Elősegíti a talaj tápanyag-megkötő képességét, javítja levegőzöttségét.

FŰMAGOK

Szárazságtűrő fűmagkeverék: Minőségi fűmagkeverék, amely speciális összetételének köszönhetően képes a helyi talajhoz és a szárazabb körülményekhez is alkalmazkodni, a nyári időjárás után regenerálódni és ismét üdén zöldellni. Nem igényli a túl gyakori gondozást, de az öntözést meghálálja.

Árnyéktűrő fűmagkeverék: Minőségi fűmagkeverék fák lombjai alá, árnyékos területű kertekbe. A speciális keveréknek köszönhetően a fű alkalmazkodik a kisebb fényviszonyhoz, a kevesebb csapadékhoz, mégis egyöntetű, dús szőnyeget képez. Jól tűri a fokozott igénybevételt, a taposást is.

Sport fűmagkeverék: Minőségi fűmagkeverék fokozottan igénybe vett területekre, sportpályákra, játszótérre, kertek füves területére. Jól tűri a taposást, sűrű felületet képez, jól regenerálódó.

Zöld turbó fűmagkeverék:Gyors kelésű fűmagkeverék.

A termékek a készlet erejéig kaphatóak, a változás jogát fenntartjuk!